fbpx
  • картини за стена, рисувани картини картини за стена, картини с маслени бои картини за хол картини за спалня абстрактни картини картини за дома поп-арт картина

Stay with me

“Аз нямам любим цвят, вярвам че цветовете отразяват разнообразието на живота”- заявява уверено Aricadia – художник от китайски произход с редица изложби и участия.
“Какво ме вълнува сега ли? В настоящето за мен е най-важно как да предам най-добре творческия импулс и емоции, това което виждат очите ми и душата ми, чрез изразните средства и техники, които владея.”
А като разнообразие на стилове на рисуване и техники, Аркадия има богат опит. Като талантлив младеж, Аркадия в началото се учи от своя по-голям брат Джун Хай, силно повлиян от природата и екзотичните пейзажи. По-късно, без никакъв опит, рязко сменя посоката и започва да рисува от фотографии. Става изключително добър и популярен photo painter, с нарисувани над хиляда такива картини.
През 1999г. е приет в школата на Sanggar Kamis, един от майсторите на хиперреализма, където усвоява тънкостите на този стил.
По-късно се присъединява към артистична общност, където има свободата да изследва различни стилове и да провокира собствените си възможности. Резултатът е собствен стил, в който са характерно представени контрастни цветове, рязко и първично.
От разнообразните стилове, в които твори Aricadia, галерия ArtVibes избра да представи най-любимия и характерен за него експресивен стил, който ясно го отличава от всичко останало. Серията Nudetopia представя въздействащи композиции от реалистични голи тела, върху които Aricadia наслагва контрастни цветове, оттенъци и нюанси. Художникът създава собствена техника и стил, микс от акрил и масло, чувствена еротика и експлозивна страст.

, ,

Project Details

  • Автор- Aricadia

  • Техника- Акрил&Масло в/у канава

  • Размер-40см х 50см