fbpx
  • картини за стена, рисувани картини картини за стена, картини с маслени бои картини за хол картини за спалня абстрактни картини картини за дома картина за кухня поп-арт картина

Bonzai

Agung живее и рисува на райския остров Бали. Стилът му е повлиян от любимият му художник, Густав Климт. Вдъхновението си черпи от природата, но отвъд пейзажа той вижда красотата на живота във всеки детайл. Уникалните му картини са създадени с невероятно въображение и усет към детайла. Абстрактните пейзажи въздействат веднага с красотата си, но погледът отблизо всеки път разкрива нови пластове и богатство от елементи и символи. Агунг е художник с изключително позитивен мироглед, който пресъздава и в творбите си. Картините му внасят в пространството хармония, жизнена енергия и радост.
Агунг е истински независим художник, който иска да запази свободата на художествените си виждания и чистото удоволствие от рисуването. Твори и излага картини само в ателието си и работи пряко с клиенти. Може би единственото друго място, където може да се открие серия негови картини, е ArtVibes Gallery.

, ,

Project Details

  • Автор-Agung

  • Техника- Акрил в/у канава

  • Размер-60смх80см