fbpx

За нас

за нас

и как ние възприемаме изкуството

title-line

„Всички обсъждат моето изкуство и претендират, че го разбират. Сякаш е нужно да разбираш нещо, което просто трябва да харесаш.“

Клод Моне, френски импресионист

 

Ние вярваме, че всеки човек има сетивата и сърцето да оцени изкуството. Споделяме виждането, че изкуството трябва да е истински достъпно, част от живота на всеки. Част от всички пространства – домът, офисът, заведенията, улицата.

 

Галерия ArtVibes се появи от идеята да провокираме хората да се замислят за притежанието на оригинално изкуство, да разберат, че оригиналното съвременно изкуство може да е достъпно и можем да му се наслаждаваме всеки ден.

 

Представяме оригинални произведения – картини и скулптури – на съвременни чуждестранни автори. Подборът ни отразява различни съвременни стилове и открива поглед към най-актуалните посоки в изобразителното изкуство. Заповядайте на Солунска 32. Почувствайте удоволствието от притежанието на оригиналнa картина или склупура.

 

Изберете стойностен подарък за сватба, специален повод или близък човек. Или просто разгледайте. Не е нужно да “разбирате от изкуство”. В галерия ArtVibes всеки е добре дошъл със своя вкус, естетическо виждане и преценка. Ние ще помогнем с информация и ще ви дадем най-добрия съвет при избор на картини за дома – вземете нещо, което наистина харесвате! Занесете изкуството във вашия дом и офис!

Работно време:
понеделник – почивен ден
вторник –     12.00 – 18.30
сряда –          12.00 – 18.30
четвъртък – 12.00 – 18.30
петък –         12.00 – 18.30
събота –     12.00 – 18.30
неделя –     почивен ден

свържете се с нас

София ул. Солунска 32

+359878215833

hi@artvibesgallery.com