fbpx

Портрети по поръчка, поп-арт портрети

Портрети по поръчка, поп-арт портрети

От Barracuda17

портрет по поръчка портрет Портрет по снимка. Рисуване на картини и портрети портрети по снимка
поп арт портрети
Стив Джобс

Защо да си поръчате портрет?

Всеки човек, дори ако не се харесва изцяло, намира поне нещо хубаво в себе си. Фотографията дава изключителни въжможности да се представим в по-благоприятна светлина, да блеснем в Инстграм и да съберем мимолетни лайкове.

Естествено такава фотография има място и на стената на модерния ви апартамент или офис, където заедно с други такива подобни фотоси, оформя мястото с вашите любими моменти и спомени.

Но в случая не говорим за такова място.  Нито говорим за фотография.

Не, става въпрос за картини, изкуство, портрети. Става въпрос за мястото, която фокусира вниманието на посетителя още с влизането, още преди да се е приближил наблизо.

портрет по поръчка портрет Портрет по снимка. Рисуване на картини и портрети портрети по снимка
поп арт портрети
Азис

На това място днес е Портретът. Може да е вашия или  на дядо ви, или на любим човек или на вашия Role model, без значение. Но което е сигурно, че прави впечатление.

Модерен е.

Ярък, но в същотo време стилен.

Не е реален, не е фотографски точен, но има живот,  има динамика, има поглед, който те приковава. Отвръщаш очи, но той е там и те заставя да го погледнш пак.

Портретът направен от добър художник винаги впечатлява и вълнува. Мислите и чуствата уловени от художника не са тези от фотографията. Или пък са, но видяни и пречупени през призмата на артиста. Вашите добри и лоши черти видени от портретиста. Един единствен път, и със сигурност невъжможно да се повторят отново, дори от същия художник.

Това не е банален, обикновен Портрет, направен по поръчка през интернет или докъто сте убивали времето в летния следобед по крайбрежната алея.

Не, такъв портрет със сигурнос е произведение на изкуството. Нещо, което няма да складирате на дъното на гардероба. Нещо, което няма да ви е срам да покажете. Напротив, специално ще поканите гости във вашия дом или офис за да видите реакциите.

Не казваме, че ще бъдете красиви на него, не казваме, че го харесат всички или дори вие самия. Но казваме, че ще е  уникален.

В свят, където всеки се стреми да е различен и уникален, вие ще можете да постигнете тази цел на много ниска цена. Защо ли? Защото така искаме. Искаме повече хора да покажат своята индивидуалност.

Вече не е интересно какъв телефон ще извадите на масата, нито с каква кола ще дойдете на срещата. Това което вече може да ви отличи наистина трябва да е нещо много индивидуално. Вашия портрет. Покажете статус, стил, отношение към изкуството. Бъдете първи в нещо, което другите тепърва ще откриват.

Просто е. Изпълнимо е.

Направете го. Едно телефонно обаждане, един имейл и вече сте на една крачка по-близо до изкуството и една голяма крачка пред всички останали.